Hier kunt u lezen hoe de pups bij ons opgroeien.

Wat mag u van ons verwachten:

Uiteraard worden onze nestje gefokt volgens de regels van de RRCN en de Raad van Beheer. Dit houdt ondermeer in dat de moederhond is gerontgend op HD en ED. Wij stellen dezelfde eisen aan de toekomstige vader van onze pups.

Het nestje wordt met een week of 4 gecontroleerd door iemand van de RRCN. De pups worden uiteraard geënt, ontwormd en gechipt door de Raad van Beheer en mogen met 8 weken met hun nieuwe baasjes mee.
Uiteraard hebben wij dan al een start gemaakt met de zindelijkheidstraining en de socialisatie!

De pups worden geboren en groeien op in onze huiskamer.

 

U als toekomstige puppy-eigenaar wordt eerst uitgenodigd voor een oriënterend gesprek. Hierin bestaat voor beide partijen de mogelijkheid elkaar beter te leren kennen en kunt u al uw vragen kwijt over dit fantastische ras. Wanneer het van beide kanten 'klikt' noteren wij u op de lijst voor een pup.

Wanneer de pups drie weken oud zijn kan u uw toekomstige pup komen bezoeken. U mag uw pup zelf uitkiezen wanneer ze 5 weken oud zijn. Natuurlijk gebeurd dit op volgorde van aanmelden.

Onze verantwoordelijkheid houdt natuurlijk niet op als de pup bij ons het huis uit is. Wij staan altijd klaar om te helpen bij vragen, problemen etc. U kunt altijd op ons rekenen als hulp bij de opvoeding van uw pup tot een lekkere eigenwijze Ridgeback. Ook organiseren wij van tijd tot tijd terugkom dagen, wandelingen, dierentuinbezoek en uitstapjes naar de nakomelingendag, hierbij is deelname natuurlijk wel vrijblijvend.


Geïnteresseerd?? U bent altijd van harte welkom om een kijkje te komen nemen, gewoon even bellen! Klik voor onze gegevens op "contact".